HIRDETMÉNY 2021. október 14.

Lovasberény új településfejlesztési koncepciója, településszerkezeti terv és helyi építési szabályzat felülvizsgálatának tárgyában

Ezennel értesítjük a Tisztelt lakosságot, illetve Partnereket, hogy településünk új településfejlesztési koncepciójának, valamint a településszerkezeti terve és helyi építési szabályzata felülvizsgálatának véleményezési tervdokumentációja megtekinthető az önkormányzati honlapon, valamint munkanapokon 9-12 között a Polgármesteri Hivatalban.

A tervekkel kapcsolatban Lovasberény Község Önkormányzatának Partnerségi Rendelete szerint a Partnerek a véleményezési szakaszban javaslatot, észrevételt tehetnek, valamint véleményt nyilváníthatnak.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a veszélyhelyzetre tekintettel - a 2020. évi LVIII. törvény 165.§ (2) bekezdés b) és c) pontja alapján a partnerségi egyeztetés személyes megjelenést előíró szabályaitól eltérően - a tájékoztatást, a véleménynyilvánítást és az egyeztetést elektronikus úton folytatjuk le, valamint a lakossági fórum is elektronikus úton történik.

A partnerségi véleményezést és az online lakossági fórumot 2021. október 15-től 2021. november 15-ig terjedő időtartamra hirdetjük meg.

A partnerségi véleményezés alatt lehet írásos észrevételeket és javaslatokat megtenni a tervdokumentációval kapcsolatban.

A településkép védelméről szóló 16/2017. (XII.20.) önkormányzati rendelet módosításának tervezete

 

Lovasberény, 2021. október 14.

Südi Mihály polgármester

 

Fejlesztések

szechenyi2020

mfp

E-ügyintézés

eugyintezes

Szennyvíz projekt

szennyviprojekt

Keresés

Akadálymentes honlap

akadalymentes

Belépés

Hírlevél

Oldalainkat 113 vendég és 0 tag böngészi