TÁJÉKOZTATÓ A SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTŐ EDÉNY KIOSZTÁSÁRÓL

Tisztelt Lakosság!

Lovasberényben a Depónia Hulladékkezelő és Településtisztasági Nonprofit KFT.-vel fennálló hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ingatlan tulajdonosok számára pályázati forrásból díjmentesen biztosít szerződésenként 1 db új, a szelektív hulladék gyűjtésére alkalmas 120 literes gyűjtőedényt használati útmutatóval. A zsákokban történő szelektív hulladékgyűjtés ezzel megszűnik a Szőlőhegyi ingatlanokat kivéve, amiről a tulajdonosok személyesen lesznek tájékoztatva.

A Lakosság részéről annyi a teendő, hogy a szelektív hulladékgyűjtőt átvegye és a jövőben a tájékoztatónak megfelelően a hulladékot abba gyűjtse!

Az edény átadása az ingatlantulajdonosok számára a Depónia KFT.-től kapott lista alapján történik.

  • Kizárólag csak azok kaphatnak térítésmentes edényt, akik rendelkeznek érvényes hulladékszállítási közszolgálati szerződéssel, és akik igazolni tudják a legutolsó szolgáltatási díj számla befizetését csekkel, banki igazolással, vagy egyéb módon. A személyazonosság igazolható személyi igazolvánnyal, jogosítvánnyal vagy útlevéllel, amely a lakcímkártya bemutatásával együtt érvényes.
  • Amennyiben az ingatlanhoz tartozó edényt nem tudja személyesen átvenni, úgy kérjük, állítson ki írásos meghatalmazást az átvétellel megbízott személy számára. A meghatalmazás letölthető a https://lovasbereny.hu/onkorm/polgarmesteri-hivatal/tajekoztatok-felhivasok linkről vagy személyesen kérhető a Lovasberényi Polgármesteri Hivatalban.
  • Ha a lakcíme nem a szolgáltatással érintett ingatlanba van bejegyezve, akkor kérjük hozza magával a szolgáltatási szerződését, vagy egy hulladékgyűjtési díjról szóló számláját is.
  • Akik idős koruk vagy betegség miatt nem tudják személyesen vagy meghatalmazott útján átvenni a hulladékgyűjtő edényeket, azoknak az önkormányzat kiszállítja. A kiszállítás iránti igényüket kérjük jelezzék Besszerné Róth Szilviánál a 06-30-151-8313-as  telefonszámon munkaidőben.

Az új gyűjtőedény átvételi helye és ideje:

8093 Lovasberény, Kossuth utca 62. a Polgármesteri Hivatal hátsó udvarában

2021. február 23-tól keddenként 10:00 11:30 valamint csütörtökönként 14:00 -15:30 között.

A szelektív gyűjtőedényt a hulladékgyűjtő naptárban megjelölt időpontban kell kihelyezni.

 

Meghatalmazás

Használati útmutató

Adatvédelmi tájékoztató

Lovasberény Község Önkormányzata 

Fejlesztések

szechenyi2020

mfp

E-ügyintézés

eugyintezes

Szennyvíz projekt

szennyviprojekt

Keresés

Akadálymentes honlap

akadalymentes

Belépés

Hírlevél

Oldalainkat 70 vendég és 0 tag böngészi