Külterületi hulladékgyűjtők

hivatalTisztelt Lovasberényi Lakosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy 2020. január 14-től megszűnnek a külterületen elhelyezett hulladékgyűjtő pontok. Az intézkedésre azért volt szükség, mert azok használata nem volt megfelelő, az indokoltnál jóval nagyobb mennyiségű hulladék került ott elhelyezésre. A négy sziget folyamatos ürítése óriási terhet jelentett az önkormányzat számára, valamint egészségügyi és esztétikai problémákkal is járt az üzemeltetés.

A Kossuth Lajos utca 61. szám mögött lévő önkormányzati területen kerül kiépítésre egy átvevő pont, ahol a felcímkézett, vagy a szolgáltató által árusított szabvány zsákban elhelyezett hulladék leadására lesz lehetőség. Az a személy, aki a szőlőhegyen rendelkezik ingatlannal, kérheti a fentiekben leírt módon összekészített hulladék elszállítását szerdai napokon. Ezzel a lehetőséggel azoknak szeretnénk segíteni, akik nem tudják megoldani a hulladék gyűjtőpontba történő elszállítását.

A központi hulladék gyűjtőpont hétfőtől szerdáig lesz nyitva, személyes leadásra 07:00 és 15:00 óra között lesz lehetőség.

Április 01. és október 31. közötti időszakban a gyűjtőpont vasárnap 15:00 és 19:00 óra között is nyitva lesz, az átvételt biztosítani fogja az önkormányzat.

Az elszállításra történő regisztráció a 06-22/456-024 (3. mellék) telefonszámon, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy személyesen a polgármesteri hivatalban lehetséges. Kérem, hogy az igényeket 2020. január 09-ig jelezzék!

Megértésüket és segítségüket előre is köszönöm!

Lovasberény, 2019. december 10.

Südi Mihály
polgármester

Fejlesztések

szechenyi2020

mfp

E-ügyintézés

eugyintezes

Szennyvíz projekt

szennyviprojekt

Keresés

Akadálymentes honlap

akadalymentes

Belépés

Hírlevél

Oldalainkat 90 vendég és 0 tag böngészi