Közlemény 2021. március 5.

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy Magyarország Kormánya által bejelentett szigorítások 2021. március 08-tól lépnek életbe.

Az iskolákban digitális munkarend került bevezetésre, az óvodák vonatkozásában pedig rendkívüli szünetet rendeltek el 2021. április 07-ig. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának határozata alapján ez időszak alatt gyermekfelügyelet nem kerül megszervezésre.

Sajnos az óvodai konyha egy dolgozója is megbetegedett a koronavírussal történő megfertőződés következtében. A hatóságokkal történő egyeztetést követően a főzőkonyha a hétfői naptól, két hétig nem üzemel. A szociális étkezők és a gyermekvédelmi törvény hatálya alá eső gyermekek esetében a vértesacsai konyha fogja biztosítani az ételt, a kiszállítás ingyenesen és a megszokott rendben történik. A kiadott étlap az elkövetkező időszakban biztosan változni fog. 

A Magyar Posta részéről érkezett jelzés, miszerint a munkavállalókat érintő nagyszámú megbetegedés miatt változhat a lovasberényi kirendeltség nyitva tartása. A pontos részletekről a szükséges információk beérkezését követően tudunk tájékoztatást adni.

A két virágbolt a hétfői napon még nyitva lehet.

A mostani rendelkezések értelmében minden közterületen kötelező lesz a maszkhasználat.

Akinek segítségre van szüksége a járványügyi megfigyelésbe helyezés (karantén) vagy idős-ellátás miatt, kérem jelezzék Tóth Rita humánpolitikai előadónál a +36 30 162 8471 telefonszámon, vagy a 0-24 órában hívható polgármesteri telefonszámon: +36 30 140 0630.

Kívánok mindenkinek gyors gyógyulást, szülőtársaimnak pedig kitartást!

Südi Mihály polgármester

Fejlesztések

szechenyi2020

mfp

E-ügyintézés

eugyintezes

sztp

Szennyvíz projekt

szennyviprojekt

Keresés

Akadálymentes honlap

akadalymentes

Belépés

Hírlevél

Oldalainkat 132 vendég és 0 tag böngészi