Hírdetmény a településszerkezeti terv módosításáról

telepulesEzennel értesítem a Tisztelt érintett Lakosságot, illetve a 4/2017. (11: 30.) számú önkormányzati rendelet szerinti Partnereket, hogy Önkormányzatunk négy területet érintően módosítani kívánja a településszerkezeti tervet, a helyi építési szabályzatot és a szabályozási tervet.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) 32. § (6) bekezdés a) pontja alapján a településrendezési eszközök módosítása a Korm. rendelet 42. §-ában foglaltak szerinti tárgyalásos eljárás keretén belül történik.

A tervdokumentáció 2019. február 20. napjától megtekinthető a www.lovasbereny.hu honlapon, illetve a Polgármesteri Hivatalban a jegyző irodájában.

A tervdokumentációval kapcsolatban észrevétellel, véleménnyel a Partnerségi Rendeletben meghatározott Partnerek élhetnek.

A Partnerségi véleménynyilvánítás határideje: 2019. február 20-tól - 2018. március 11-ig.

Javaslatot, észrevételt tenni, illetve véleményt nyilvánítani a fenti időszakban, kizárólag a véleményezési tervdokumentációval kapcsolatban a polgármesterhez címzett, írásban benyújtott, szövegszerű, indoklással ellátott véleményben lehet.

Az Önkormányzat lakossági fórumot is szervez a tervmódosítással kapcsolatban 2019. február 28-án 16 órakor a Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében.

Javaslatot, észrevételt tenni, véleményt nyilvánítani a lakossági fórumon szóban vagy azt követően 8 napon belül, azaz 2019. március 11-ig lehet, a polgármesterhez címzett, írásban benyújtott, szövegszerű, indoklással ellátott véleményben lehet.

2019. február 20.

Szili Miklós polgármester

A településszerkezeti terv módosításáról szóló dokumentum itt letölthető.

 

 

Fejlesztések

szechenyi2020

mfp

E-ügyintézés

eugyintezes

Szennyvíz projekt

szennyviprojekt

Keresés

Akadálymentes honlap

akadalymentes

Belépés

Hírlevél

Oldalainkat 89 vendég és 0 tag böngészi