Bursa Hungarica

bursaLovasberény Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírja 2018. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára („A” típusú pályázat) és felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára („B” típusú pályázat).

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe.

A pályázói regisztrációt vagy belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni. A személyes és pályázati adatok ellenőrzését, és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva, aláírva a Lovasberény Község Önkormányzata Lovasberényi Polgármesteri Hivatalában kell benyújtani. A pályázat, csak a pályázati kiírásban meghatározott kötelező mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírás megtekinthető itt: A típusú, B típusú.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz papír alapon történő benyújtásának határideje:
2017. november 07.

További információt kaphatnak: www.emet.gov.hu (Bursa Hungarica), Lovasberényi Polgármesteri Hivatal 22/456-024/5 mellék.

Letöltés

"A" típusú pályázat

"B" típusú pályázat